• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • +30 210 5591490

 

Συστήματα Θέρμανσης & Ψύξης

 

 

Ένας τομέας στον οποίο ξεχωρίζει η Insulate IND είναι η εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης και ψύξης. Για την ακρίβεια, η κατασκευή δικτύων κλιματισμού, τα οποία ρυθμίζουν τη θερμοκρασία μεγάλων χώρων, όπως κτίρια εταιριών, εργοστάσια, χώρους συνεστίασης, ξενοδοχειακά συγκροτήματα και βιομηχανίες με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Λειτουργώντας πάντα βάσει της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, ειδικευόμαστε στη δημιουργία καναλιών, μέσω των οποίων γίνεται σωστή διαχείριση του κλιματισμού. Επίσης, ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα των κεντρικών συστημάτων κλιματισμού, είναι η δυνατότητά τους να προσφέρουν παράλληλα και υπηρεσίες εξαερισμού.

Είμαστε ο πλέον κατάλληλος προορισμός για όσους επιθυμούν να εγκαταστήσουν νέο σύστημα κλιματισμού, να ανανεώσουν το παλαιό δίκτυο καναλιών που ήδη υπάρχει στο χώρο, ή και συντηρήσουν το υπάρχων δίκτυο, για να αποκτήσουν ακόμα καλύτερη απόδοση.

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα της εταιρείας μας
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου

Επικοινωνια

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία

Δ: Θέση Τζαβερδέλα, Άνω Λιόσια

T.K. 13344, Αττική

Τ: +30 210 5591490

E: info@insulateind.gr