• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • +30 210 5591490

 

Κρυογενικές μονώσεις

Η εξιδεικευμένη τεχνογνωσία που διαθέτουμε είναι απαραίτητη προκειμένου να γίνει διαχείριση ψυχρών θερμοκρασιών της κλίμακας -163 °C για την αποθήκευση και προμήθεια LNG (φυσικό αέριο σε υγρή μορφή).

Από μονώσεις υψηλών επιδόσεων σε μονάδες αερίου και αγωγούς σε δεξαμενές αποθήκευσης και μεταφοράς, παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων για ολόκληρη την αλυσίδα χειρισμού αερίου.

Η Insulate Ind τα τελευταία χρόνια έχει φέρει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία τρία projects που αφορούν μονώσεις σε τερματικούς σταθμούς LNG. Αφετηρία μας υπήρξε η πλήρης διαχείριση του νέου σταθμού LNG της Μάλτας (DELIMARA MALTA LNG TERMINAL,2016). Στη συνέχεια αναλάβαμε σε παράλληλο χρόνο την διεκπεραίωση δύο έργων στην νήσο Ρεβυθούσα. Αφενός την μόνωση των αγωγών μεταφοράς από το λιμάνι έως την 3η δεξαμενή, όλα τα παρελκόμενα του δικτύου και τις αντλίες της δεξαμενής (J&P,2018), αφετέρου την μόνωση δύο αντλιών υψηλής πίεσης που αντικαταστάθηκαν πρόσφατα, το δίκτυο σωληνώσεων από τις αντλίες έως το ORV και το καινούριο ORV (ΤΕΡΝΑ, 2018).

Η εταιρεία μας έχει επίσης ανταπεξέλθει με επιτυχία σε άμεση συνεργασία με την ΔΕΣΦΑ στην αντικατάσταση παλαιών μονώσεων σε βάνες, κομπρεσέρ και δικτύου σωλήνων σε περιόδους shut down.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα της εταιρείας μας
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου

Επικοινωνια

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία

Δ: Θέση Τζαβερδέλα, Άνω Λιόσια

T.K. 13344, Αττική

Τ: +30 210 5591490

E: info@insulateind.gr