• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • +30 210 5591490

 

Μονώσεις Βιομηχανικού Τύπου

Άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, εξειδικευμένοι συνεργάτες με χρόνια εμπειρίας και η χρήση υλικών ανώτερης ποιότητας αποτελούν στοιχεία που κάνουν την Insulate IND την καλύτερη δυνατή επιλογή στη βιομηχανική μόνωση.

Οι βιομηχανικού τύπου μονώσεις μπορούν να βοηθήσουν σε διάφορους τομείς. Στην εξοικονόμηση ενέργειας με την μόνωση κατά του παγετού και κατά της απώλειας θερμότητας των σωληνώσεων, των δοχείων-δεξαμενών, για την προστασία του προσωπικού και για πυροπροστασία, στα πιο σύγχρονα πρότυπα.

Αναλαμβάνουμε την υλοποίηση του έργου, δρώντας πάντα βάσει των επιλογών και των απαιτήσεών σας. Ξεχωρίζουμε για την άμεση προσαρμογή μας σε κάθε νέα μέθοδο και για την ευελιξία μας στη χρήση των υλικών, αφού δουλεύουμε με όλους τους τύπους μόνωσης. Κύριο μέλημα των ανθρώπων της Insulate IND είναι στο τέλος της ημέρας να είστε ευχαριστημένοι με την ποιότητα, το κόστος και τον χρόνο διεκπεραίωσης του έργου το οποίο μας αναθέσατε.  

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα της εταιρείας μας
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου

Επικοινωνια

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία

Δ: Θέση Τζαβερδέλα, Άνω Λιόσια

T.K. 13344, Αττική

Τ: +30 210 5591490

E: info@insulateind.gr